dilluns, 8 de juny del 2009

Vaga a la RENFE

Irritada. Altra vegada la RENFE em fa posar el crit al cel. Demà, dimarts 9 de juny, i demà passat es produirà una vaga. A rodalies Barcelona s'han establert serveis mínims del 75% en hores punta i del 50% durant la resta del dia. No entraré a discutir els motius de la vaga ni qüestionaré el dret a la mateixa. Com a afectada i residint a la perifèria, on les freqüències habituals són escasses, m'he aventurat a consultar els horaris concrets de servei per demà a fi de reduir les molèsties causades per aquesta. La sorpresa (bé, sincerament no sé com he pogut tenir fe en l'existència de tal document) ha estat no poder conèixer quins seran els trens que circularan demà, doncs a la resolució no apareix. No cal dir, que evidentment els Srs. de la RENFE no s'han molestat a posar-ho en majúscules a la web i tampoc alerten del fet en la consulta normal dels horaris. La ínfima informació sobre la vaga s'amaga a "última hora".

Així doncs, demà em llevo a les 5.45h per agafar el tren d'una hora més tard o puc llevar-me a les 6.15 com de costum perquè el servei corresponent es manté? Puc agafar el tren a les 20.15 o m'hauré d'esperar mitja hora a l'estació fins a les 20.45? Podeu imaginar-vos la gràcia que em farà demà perdre el temps. Irritada i impotent, com sempre.


** Nota posterior: val a dir que la vaga va ser desconvocada, però caldria tenir en compte aquest buit de cara a futures convocatòries.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

naucil veliko

Anònim ha dit...

Un dels blocs més impressionant que he vist. Moltes gràcies per mantenir el internet amb classe per a un canvi. Youve aconseguir estil, classe, bravura. Ho dic de debò. Si us plau, segueixin així, perquè sense l'Internet és definitivament sense intel · ligència.